Hero image
Foto:

Välkommen till Narkolepsiföreningens Familjeträff 2017!

Helgen den 17-19 nov träffas vi på Strömstad SPA i norra Bohuslän för årets Familjeträff.

Det blir ett fullspäckat program där vi erbjuder någonting för alla. Redan idag vet vi att representanter för Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och Kammarkollegiet kommer till mötet.

Precis som förra året, blir det möjligt att träffa representanter från advokatfirman Wikner för ett enskilt möte. I år kommer de som önskar att få 15 minuter/person. Anmälan för att träffa advokatfirman Wikner kommer göras i anmälningsformuläret.

Förutom huvudprogrammet kommer vi arrangera ett antal parallella föreläsningar.
Advokatfirman Wikner kommer informera om hur Försäkringskassa och Läkemedelsförsäkringen hänger ihop. Varför det är viktigt att överklaga beslut hos försäkringskassan, om man inte är nöjd, samt hur det går till.
För våra vuxna huvudmedlemmar kommer vi erbjuda workshops som behandlar olika aktuella ämnen i vardagen. Det kommer bl.a. pratas om föräldraskap/familjeliv, högskolestudier mm.
Det blir även möjligt att lära sig hur man maximerar sin hjärnkapacitet dvs förmågan att ta till sig information effektivt och på så sätt underlätta studier och arbete. Tid är en bristvara och det gäller att använda den på bästa sätt.

Forskningsgruppen håller på att sätta ihop ett intressant program där det blir en uppdatering av forskningsläget och vi kommer även få ta del av erfarenheterna av Narkolepsicentrum i Göteborg.

Det blir en uppdatering om var vi står med våra "lokalorganisationer", samtidigt kommer det bli möjligt att hålla ett lokalt möte på plats.

Precis som förra året i Stockholm kommer ha ett samarbete med Fryshuset (Denna gång i Göteborg) där de som är upp till 16 år har möjlighet att ta del av en lång rad spännande aktiviteter och upptåg. Det kommer att kombineras med olika gruppövningar ihop med personer från Ågrenska under lördagen.

Dessutom kommer det finnas tid och möjlighet att lära känna nya människor och träffa gamla vänner under fantastiskt trevliga former. Vi utlovar ett digert och spännande program för alla.

Önskar du eller någon i familjen boka SPA behandling under vistelsen uppmanas du ta kontakt med Strömstad SPA

För att få delta på familjeträffen ska medlemsavgift för år 2017 vara betald.

Sista anmälningsdagen är onsdagen den 11 okt 2017

Missa inte höstens roligaste och mest energigivande helg!

Anmälan här kommer inom kort!