Hero image
Foto:

Välkommen till Narkolepsiföreningens medlemsträff 2018 för medlemmar som är födda 2002 eller senare den 31 aug-2 sept.

Du och din familj är välkomna till årets medlemsträff för dig som är upp till 16 år.
Datum: 31 aug-2 sept 2018
Plats: Riksidrottsförbundets anläggning Bosön på Lidingö i Stockholm.

Bosön är Sveriges idrottscentrum med massor av möjligheter att kunna idrotta i fina idrottsmiljöer, där kan man träffas och genomföra spännande och roliga aktiviteter! Vi tänkte testa några av det som erbjuds och under helgen finns möjlighet att med andra i samma situation delta i diskussions- och samtalsgrupper. Vi kommer också erbjuda mingel, pyssel och klurighetsövningar för de som vill. Det erbjuds relax, bastu, bad och träningsmöjligheter i fantastiska miljöer.

Vid frågor, mejla medlem-(_sm3Remove)-_-(_a)-_narkolepsiforeningen-(d_)-_se

OBS! Begränsat antal platser, ”först till kvarn” gäller. Sista anmälningsdatum är tisdag 31 juli 2018.

För att få delta på medlemsträffen ska medlemsavgift för år 2018 vara betald. Missa inte sensommarens roligaste och inspirerande helg!

Vi ses på Bosön!