Hero image
Foto:

Välkommen till Narkolepsiföreningens medlemsträff 2018 för dem födda 2001 eller tidigare!

För sjätte året i rad anordnar Narkolepsiföreningen en medlemsträff för huvudmedlemmar. I år är alla som är födda år 2001 eller tidigare välkomna. Träffen kommer att äga rum den 11-13 maj på Skåvsjöholm.

Skåvsjöholm ligger i Stockholms skärgård, och är en mötes och konferensanläggning som är känd för sina många olika och roliga aktiviteter! Under helgen finns möjlighet att delta i diskussions- och samtalsgrupper, göra roliga aktiviteter och umgås tillsammans med andra i samma situation.

Vid frågor, mejla medlem-(_sm3Remove)-_-(_a)-_narkolepsiforeningen-(d_)-_se eller ring Gertie Sääf 073-826 42 76

OBS! Begränsat antal platser, ”först till kvarn” gäller. Sista anmälningsdatum måndag 23 april.

För att få delta på medlemsträffen ska medlemsavgift för 2018 vara betald. Missa inte vårens roligaste och mest energigivande helg!